Illustratie op maat

Net dat beetje extra: een persoonlijke en unieke illustratie op de geboortekaart of trouwuitnodiging. Wil je graag een illustratie op maat laten tekenen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Illustraties kunnen voor veel verschillende doeleinden gemaakt worden. Zo maak ik niet alleen illustraties voor wenskaarten, geboortekaarten en trouwuitnodigingen, maar ook voor kinderboeken, posters, raamstickers en andere wanddecoraties, mokken en andere cadeau producten.

De illustraties van KajOckels.nl zijn lief en vrolijk en worden met veel enthousiasme op papier gezet. Met jullie input en ideeën creëer ik een dierenillustratie die helemaal past bij jullie verhaal en samen maken we een illustratie om nooit te vergeten!

Benieuwd naar het proces? Lees snel verder!

Bel- en Brainstormsessie

Je wil graag een illustratie op maat, een persoonlijke en unieke kaart. Neem dan contact op met het onderstaande formulier. We plannen een brainstormsessie in, zodat we elkaar beter leren kennen en de eerste ideeën voor de illustratie op papier gezet worden.

De volgende onderwerpen gaan we bespreken:

  • Wat zijn je ideeën en wensen?
  • Welke dieren?
  • Wat is de setting / het thema?
  • Welke kleuren?
  • Welk lettertype of liever je eigen handschrift?
  • Formaat: rechthoek, vierkant, bijzondere afmetingen
  • Papiersoort: standaard kaartkarton of liever een luxe afwerking
  • Andere belangrijke informatie, data, teksten, etc.
  • Extra’s en andere mogelijkheden

Schets en eerste feedback ronde

Hierna ga ik met je ideeën aan de slag. Ik maak een concept-schets van de illustratie en stuur deze naar je op. Via e-mail kan je feedback geven en eventuele aanpassingen doorgeven.

Bij de schets zijn grote aanpassingen makkelijk(er) te maken, dus bedenk goed of je tevreden bent met het ontwerp. Wanneer de illustratie klaar is, zijn aanpassingen hieraan niet meer mogelijk.

Ontwerp en tweede feedback ronde

Wanneer je enthousiast bent over de schets, voer ik de aanpassingen door en ga ik bezig met de illustratie. Vervolgens maak ik het drukbestand op met de tekst en lettertypen.

Het ontwerp stuur ik weer naar je op. In deze tweede feedback ronde heb je de gelegenheid om kleine aanpassingen door te geven. Controleer of de teksten en lettertypen naar wens zijn.

Laatste aanpassingen en proefdruk

Deze laatste aanpassingen voer ik door. De tweede en laatste versie stuur ik naar je toe ter controle, maar is in principe klaar voor de drukker. Dit is de digitale proefdruk.

Wanneer je het bestand hebt gecontroleerd, geef ik de drukker de opdracht de prachtige creatie op papier te gaan zetten. Ik houd je op de hoogte van het proces en laat je weten wanneer de bestelling eraan komt!

Prijzen

De prijzen voor een illustratie op maat zijn erg afhankelijk van jouw wensen voor de afbeelding en van eventuele drukkosten. In een uitgebreide en gedetailleerde kaart gaat immers meer tijd zitten dan een afbeelding met een simpel karaktertje. Vraag via het contact formulier een vrijblijvende offerte aan voor jouw illustratie op maat. Laat hierbij ook vast je wensen en verwachtingen weten, zodat de offerte zo goed mogelijk aansluit!

Leuke extra’s

Persoonlijke postzegel

Maak het feestje in de brievenbus compleet door bij de kaart een eigen postzegel te laten ontwerpen!

Bijpassende poster

Helemaal verliefd op een ontwerp? Laat dan van de illustratie ook een bijpassende poster maken voor aan de muur!

Sluitstickers

Twee keer plakken, niet meer likken. Met een sluitzegel plak je de envelop zo dicht en is de brief compleet!

Andere of speciale wensen? Neem dan hieronder contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Neem contact op!

Wil jij graag een illustratie op maat? Neem dan contact op via het onderstaande formulier! Neem in je bericht ook vast belangrijke informatie en datums mee en ideeën of wensen die jij hebt voor de illustratie. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Enkele voorbeelden

Trouwuitnodiging Muisjes

Geboortekaart Lammetje

Trouwuitnodiging Zeehondjes