Wholesale

Bent u op zoek naar een originele en leuke manier om uw klanten te verrassen? Wilt u uw assortiment uitbreiden met wenskaarten die een glimlach op ieders gezicht toveren? Dan zijn de kaarten van KajOckels.nl iets voor u!

KajOckels.nl biedt een ruime collectie aan wenskaarten voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, een geboorte, een jubileum, een bedankje of een beterschapswens, wij hebben de perfecte kaart voor u. Onze kaarten hebben vrolijke en lieve illustraties en sterke woordspelingen die zorgen voor een humoristische en persoonlijke touch. Ze zijn ideaal om mensen te verrassen of blij te maken.

Als u reseller wilt worden van onze producten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via de telefoon of e-mail. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden, de prijzen en de levering. Op aanvraag kunnen wij ook een kaartenmolen leveren om de kaarten mooi te presenteren in uw winkel.

Onze kaarten zijn erg geschikt voor verkoop in kaartenwinkels, cadeauwinkels, bloemenwinkels en andere winkels waar cadeauproducten verkocht worden. U kunt ons volledige assortiment hier bekijken. Wij zijn er zeker van dat u iets zult vinden dat bij uw stijl en doelgroep past.

Wacht niet langer en word vandaag nog wederverkoper van KajOckels.nl!

Populaire kaarten

Neem contact op!